Imádnivaló tejes újdonságok

Csupa-csupa újdonság a Mizo háza táján! Édes és fűszeres finomságok bukkantak fel a Csípőteleki Csodafarmon, és már a boltok polcain is! (x)

Nagy örömmel mutatjuk be nektek a Mizo új vajkrémét Pick Míves kolbásszal megbolondítva. DöMi bá, a Mizo Csodafarm és Tejbár jókedvű, pocakos-bajszos alapítója álmodta meg ezt az egyedi ízvilágot, amit csak a két évig bükkfán füstölt Pick kolbász karakterességével tudott visszaadni. Nem csupán mesés szendvicseket készíthetsz vele, de kitűnő hozzávalónak bizonyul mártogatósokhoz, töltelékekhez is.

Szárított paradicsom és bazsalikom egy tömb krém-fehérsajtba zárva: mediterrán életérzés minden falatban!

Erre a finomságra Boci a legbüszkébb, és köztudott, hogy ő nagy ínyenc! Próbáld hát ki te is salátákhoz, tésztákhoz! Míg a Mizo Zorba fűszeres krém-fehérsajtért zamata miatt, addig az új Mascarponénkért natúr tejszínessége miatt rajongunk. Így legyen szó akár édesről vagy sósról, bizony ez a világbajnok választás süteményekhez és tésztákhoz is.

Stílusosan desszerttel zárjuk a sort! Az édességekért ZoZo rajong igazán, ezért ő mutatja be nektek a 2013-as nyár ízeit! Bár a strandcuccok és piknikplédek még a szekrényekbe kényszerülnek, azért már ízekben megidézheted a nyarat, ha megkóstolod a frissítő Mizo top bodzaízű tejet. Az uzsonnád mellé pedig ajánljuk a madártejes Túró Rudi desszertet. ZoZo tudja, hogy vannak igazán kimerítő napok, pont ezért már multipackban is kapható! Hisz így tejes az élet! (x)

Idézd meg a nyarat, vagy fűszerezd be az estét a Mizo újdonságaival! >>

A rovat korábbi cikkeit itt találod >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...