Nagy örömmel mutatjuk be nektek a Mizo új vajkrémét Pick Míves kolbásszal megbolondítva. DöMi bá, a Mizo Csodafarm és Tejbár jókedvű, pocakos-bajszos alapítója álmodta meg ezt az egyedi ízvilágot, amit csak a két évig bükkfán füstölt Pick kolbász karakterességével tudott visszaadni. Nem csupán mesés szendvicseket készíthetsz vele, de kitűnő hozzávalónak bizonyul mártogatósokhoz, töltelékekhez is.
Szárított paradicsom és bazsalikom egy tömb krém-fehérsajtba zárva: mediterrán életérzés minden falatban!
Erre a finomságra Boci a legbüszkébb, és köztudott, hogy ő nagy ínyenc! Próbáld hát ki te is salátákhoz, tésztákhoz! Míg a Mizo Zorba fűszeres krém-fehérsajtért zamata miatt, addig az új Mascarponénkért natúr tejszínessége miatt rajongunk. Így legyen szó akár édesről vagy sósról, bizony ez a világbajnok választás süteményekhez és tésztákhoz is.
Stílusosan desszerttel zárjuk a sort! Az édességekért ZoZo rajong igazán, ezért ő mutatja be nektek a 2013-as nyár ízeit! Bár a strandcuccok és piknikplédek még a szekrényekbe kényszerülnek, azért már ízekben megidézheted a nyarat, ha megkóstolod a frissítő Mizo top bodzaízű tejet. Az uzsonnád mellé pedig ajánljuk a madártejes Túró Rudi desszertet. ZoZo tudja, hogy vannak igazán kimerítő napok, pont ezért már multipackban is kapható! Hisz így tejes az élet! (x)
Idézd meg a nyarat, vagy fűszerezd be az estét a Mizo újdonságaival! >>