Te tudtad, hogy Jennifer Lopez konyhája ennyire természetközeli?

Jennifer Lopez 28 millió dolláros Bel Airben található otthona a luxus fellegvára.

Nem meglepő, Jennifer Lopez díváknak kijáró otthonban él. Az idén 50. születésnapját ünneplő, kirobbanó formában lévő énekesnő csodaszép, egyedi konyhával és nagyon hangulatos kültéri konyhával is büszkélkedhet.

Az énekesnőről köztudott, hogy szeret főzni családjának és barátainak is, akiket általában valamilyen tradicionális étellel lepi meg.Ebben a konyhában pedig mi is szívesen főznénk, aminek igazi különlegessége az óriás ablakfal, aminek köszönhetően olyan, mintha a kert is a konyhában lenne. A tört, tojásfehér konyhabútorok, a fából készült étkezőasztal pedig tökéletesen harmonizálnak ezzel a természetközelséggel.

Ezt is nézd meg:

Kiadó Julia Roberts malibui otthona - te főznél a konyhájában?

A konyha mellett a kültéri konyha is megérdemel pár szót, ami a nyáresti partik és családi, baráti összejövetelek igazi színtere lehet. Kifejezetten jó választás a vidám, terrakotta színű, kültéri székek, amik feldobják a helyiséget.

De a bárpultnak is megvan a maga hangulata:

Annyi biztos, hogy Jennifer Lopeznek remek ízlése van! Nektek hogy tetszik?

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...