15 kirobbanóan tavaszi leves, telis-tele minden jóval

Már bőven benne vagyunk a napfényes-virágos tavaszban, ami azt is jelenti, hogy végre elkezdhetünk főzni zöldségekkel, hússal és minden jóval gazdagon megpakolt, mégis friss tavaszi leveseket. Tessék bátran lentről válogatni!

  1. 1.

    Parmezános-spenótos csicserileves

  2. 2.

    Zöldségraguleves tárkonnyal és citrommal

  3. 3.

    Tönkölybúzaleves

  4. 4.

    Thai laskagombaleves

  5. 5.

    Citromos zöldborsóleves csirkemájjal és kapros krumpligombóccal

  6. 6.

    Vegán kelkáposztaleves

  7. 7.

    Spenótkrémleves Kriszti konyhájából

  8. 8.

    Tárkonyos raguleves vajgaluskával

  9. 9.

    Kapros káposztaleves

  10. 10.

    Gyömbéres-citromos csirkeleves

  11. 11.

    Vegán zöldségleves

  12. 12.

    Erdélyi parasztcsorba

  13. 13.

    Gyors, zöldséges csirkeleves

  14. 14.

    Húsgolyós toszkán krumplileves

  15. 15.

    Zöldségleves négyféle gombóccal

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek