12 friss, tavasz ízekben úszó húsétel, ami feldobja a napod

A tavasz rengeteg lehetőséget ad nekünk arra, hogy szaftosra sült húsételeinket valamilyen aromás hozzávalóval ízesítsük. Vegyünk példát az alábbi receptekből, és készítsük el az egyiket!

  1. 1.

    Csirkemell pirított gombával és zöldspárgával

  2. 2.

    Roston csirkemell bulgursalátával

  3. 3.

    20 perces csirke piccata

  4. 4.

    Spenótos serpenyős csirke

  5. 5.

    Olasz sertéstekercs

  6. 6.

    Babos újburgonya citromos csirkével

  7. 7.

    Spenótos-ricottás csirkerolád

  8. 8.

    Medvehagymás zsírban sült hús

  9. 9.

    Gombás csirkeragu medvehagymával

  10. 10.

    Narancsos csirkecombok zsenge zöldségekkel sülve

  11. 11.

    Vajas-citromos csirkecombok

  12. 12.

    Citromos csirke spárgával

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek