12 friss, tavasz ízekben úszó húsétel, ami feldobja a napod

A tavasz rengeteg lehetőséget ad nekünk arra, hogy szaftosra sült húsételeinket valamilyen aromás hozzávalóval ízesítsük. Vegyünk példát az alábbi receptekből, és készítsük el az egyiket!

  1. 1.

    Csirkemell pirított gombával és zöldspárgával

  2. 2.

    Roston csirkemell bulgursalátával

  3. 3.

    20 perces csirke piccata

  4. 4.

    Spenótos serpenyős csirke

  5. 5.

    Olasz sertéstekercs

  6. 6.

    Babos újburgonya citromos csirkével

  7. 7.

    Spenótos-ricottás csirkerolád

  8. 8.

    Medvehagymás zsírban sült hús

  9. 9.

    Gombás csirkeragu medvehagymával

  10. 10.

    Narancsos csirkecombok zsenge zöldségekkel sülve

  11. 11.

    Vajas-citromos csirkecombok

  12. 12.

    Citromos csirke spárgával

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...