5 tavaszi teendő, amit most végezz el, hogy felfrissüljön a konyhád

A lakás többi pontján ilyentájt szokás nagytakarítást és egyéb felfrissítő rendezkedést végezni, és nincs ok arra, miért kéne épp a konyhának kimaradnia ebből a körből. Az alábbi néhány aprósággal felkészíthetjük a főzés színterét is a megújulásra.

Ahogy maga a természet is megújul tavasszal, úgy otthonaink is ekkor esnek át egy nagyobb rendrakáson, takarításon – és míg a konyhában is lehet, hogy felmosunk, a figyelmünk nagy részét mégis inkább más helyiségek felé fordítjuk. Pedig épp a konyha igényelne jóval nagyobb tavaszi fiatalítást, tekintve, hogy a hidegebb hónapok hibernációja bizony hagyhat maga mögött nemkívánatos maradványokat. Az alábbi lista segíthet felkészíteni a főzés szentélyét az elkövetkező év újabb projektjeire, kisöpörni/felhasználni, amire már nincs szükség.

Nézd meg galériánkban a tavaszi teendőket, kattints a listáért a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További hasznos konyhai tippekkel gazdagodhatsz:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...