Tarts velünk egy nagy, közös szemétszedésre, hogy fellélegezhessen a Városmajor!

Június 24-én, szerdán az egymás szomszédságában tevékenykedő Majorka gasztrokocsma és Fióka étterem idén közös szemétszedést hirdet, amelyhez a WOLT Hungary is csatlakozott.

A városmajori fák lombjai alatt működő vendéglátóhelyek szívügyüknek érzik környezetük tisztaságának a megóvását, amelyet nem csak a mindennapi munkájuk során tartanak vezérelvnek, de szeretnék a követői bázisukat is bevonni a környezettudatos gondolkodásmódba. Ezért június 24-re, délután 17:30 órás kezdettel egy nagy, közös szemétszedést hirdetnek meg.

A Majorka által kezdeményezett akció már évek óta tart, általánosan évente két alkalommal, tavasszal és ősszel takarították ki vendégeikkel közösen a Városmajort, a járványhelyzet miatt azonban most nyárra tolódott a szemétszedés. Ezúttal támogató partnerek segítik a kezdeményezést: a WOLT minden résztvevőt meglep egy ajándékkuponnal, amely az online vásárlások alkalmával felhasználható, a két városmajori étterem pedig közös limonádézásra várja a takarítás után a résztvevőket.

A június 24-i menetrend:

  • gyülekező a Majorkában - 17:30
  • csapatok kialakítása, eszközök kiosztása, indulás - 17:45
  • park átfésülése
  • visszaérkezés – kb. 19:00
  • közös limonádézás és örömködés

Mindenkit, aki szereti a Városmajor nyugalmát, illetve aki lelkén viseli a természet tisztaságának megőrzését, szeretettel várják a szervezők szerda délután a Majorkához.Facebook esemény és további információk ITT.

Ezeket olvastad már?

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Getty Images

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...