Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Fotó: ALDI

Zöldségek és gyümölcsök: kevesebb kiadás, több spórolás

November 21-től állandó zöldség- és gyümölcskínálatunk negyede a korábbinál alacsonyabb áron elérhető. Tíz termékünk a 2021-es árszint alatt kapható, míg további tizenkettőt a 2021-es áron kínálunk. Az árzuhanás a magyar gasztronómia kedvenc alapanyagait és a szezon slágertermékeit is érinti: olcsóbban juthatsz hozzá különböző burgonyafajtákhoz, hagyma- és répafélékhez, kedvezményesen vásárolhatsz narancsot, mandarint és banánt is – így a hagyományos karácsonyi menüt idén olcsóbban állíthatod össze.

Fotó: ALDI

Friss húsok: hazai forrásból, barátibb áron

November 28-tól az állandó kínálatunkban kapható friss húsok harmadát is olcsóbban kínáljuk, amelyek kizárólag hazai beszállítóktól kerülnek az üzleteinkbe. Az árzuhanásban tíz termékünk a 2022-es árszinthez hasonló áron kapható. Az árcsökkentésben érintett friss húsok körébe javarészt a magyar konyha legnépszerűbb fogásainak alapanyagai tartoznak, így most még jobb áron készítheted el a család kedvenc ünnepi fogásait, legyen szó sertés- vagy csirkehúsos, esetleg marha- vagy pulykahúsos ételekről.

Fotó: ALDI

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...