Kívül-belül megújult a Nosalty, és elmondjuk, miért!

Több mint egy évtizedes működés után megújult Magyarország legnagyobb közösségi gasztroportálja, a Nosalty.

A Nosaltyt nemcsak külsőleg, hanem tartalmilag is új alapokra helyezték azzal a nem titkolt céllal, hogy a magazinos lifestyle-tartalmak kerüljenek előtérbe. Így a letisztultabb oldalon többet találkozhatunk ezentúl a legfrissebb hazai és nemzetközi gasztrohírekkel, trendekkel, különböző összeállításokkal, interjúkkal és videós kontentekkel.

A Nosalty 2008-ban garázsblogként indult receptmegosztó közösségi platformként, mára azonban a receptoldalból egy meghatározó online magazinná nőtte ki magát, ahol a sütés és főzés mellett nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy folyamatosan informálják, edukálják a látogatókat.

Népszerűségéhez évek alatt nagyban hozzájárult a folyamatos tartalmi megújulás is, legyen szó akár videós receptekről, a főzés élményét segítő alapanyag-kalkulátorról, vagy akár olyan nagysikerű rovatokról, mint például a tavaszi karanténlétre reagáló #HÁZIMENZA csoport.

Bár a Nosaltyt gasztronómiai site-ként definiáljuk, valójában egy gasztronómiához kapcsolódó lifestyle-oldal, ami a közösség erejétől működik. Erre jó példa volt a tavaszi karantén alatt indult #HÁZIMENZA elnevezésű kezdeményezésünk is, amit egy mentőövként, közösségi csoportként indítottunk a Facebookon, majd nagyon hamar a pandémia időszakának legnépszerűbb és legkreatívabb gasztroplatformja lett, ahol bárki bemutathatta és megoszthatta, hogy milyen receptekkel és otthoni ételkölteményekkel mentette meg a home office és a digitális oktatás napjait, vagy hogy milyen egyszerű fogásokkal próbálta átvészelni a bezártságot"– emlékezett vissza Hering András, a Nosalty főszerkesztője.

Hering András, a Nosalty főszerkesztője / Fotó: Bodnár Zsófia

Gasztro- és lifestyle-tartalmaké lesz a főszerep

Az oldal vezetőinek nem titkolt célja, hogy a megújulással a Nosalty továbbra is a legmeghatározóbb gasztronómiai portál maradjon Magyarországon.

"Először is szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik részt vettek ebben a megújulásban, nagy munka volt. Ez a technológiai, tartalmi és grafikai frissítés nem a vége valaminek, hanem egy egészen új történet kezdete. Eddig is piacvezető, innovatív és fogyasztóbarát márkaként ismert meg minket az olvasótáborunk, valamint a hirdetőink is. A mostani fejlesztésnek köszönhetően még gyorsabban, egyszerűbben tudunk majd reagálni a felhasználóink és a piac igényeire, így örömmel tekintünk a következő időszakra. Rengeteg izgalmas dologgal készülünk!” – nyilatkozta Krankovics Béla, a Nosalty brand managere.

A Nosalty a hazai gasztrosite-ok között továbbra is élen jár a videós megoldásokban, túlmutatva a klasszikus receptvideókon. Olyan nagysikerű rovatokat indítottak el, mint például a nagymamák titkos receptjeit népszerűsítő NagyiProjekt, a cukrászat iránt fogékony nézőket megcélzó CUKORSOKK, az autentikus olasz tésztafogásokra szakosodott Azta’Pasta, az ínyenceknek szóló Látványkonyha, illetve az ismert emberek vendégszereplésével futó EgySztárÉtel, az Umbrella Budapesttel koprodukcióban készült Alaplé című konyhai kisokos, vagy a koronavírus okozta kritikus éttermi helyzetre reflektáló Hogyan tovább? néven futó videósorozat.

Hering András úgy zárta: “A saját gyártású recept- és gasztrotartalmaink mellett a Nosalty alapvetően még mindig egy kreatív közösségről szól, ahol bárki megoszthatja kedvenc receptjét. Arra törekszünk, ami maga a gasztronómia, az otthonfőzés és közös étkezések lényege is: összehozzuk az embereket, családokat, barátokat, a különböző kultúrákat és hagyományokat, kapcsolódási pontot adunk, ezáltal nyitottabbá és figyelmesebbé válunk egymásra és a világra is.”

Címlapfotó: Bodnár Zsófia

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...