13 szaftos, szippantani való tagliatelle a hétköznapokra

Egy klasszik bolognai, egy pesto rosso vagy a friss, zöld pestós változat, esetleg egy gombás vagy tonhalas recept? Egyik kedvenc tésztafélénk a tagliatelle, mert olyan jó tekergős-hosszú, és rendesen rátapad a szósz!

  1. 1.

    Pesto alla Genovese tagliatelle-vel

  2. 2.

    Csirkés Alfredo (Chicken Alfredo)

  3. 3.

    Pesto rosso tagliatelle-vel

  4. 4.

    Tonhalas tagliatelle -Tonhalas tészta 4.

  5. 5.

    Pestós tagliatelle

  6. 6.

    Klasszikus Ragù alla Bolognese

  7. 7.

    Taglietelle pápai módra

  8. 8.

    "Mi van a hűtőben?" tészta

  9. 9.

    Vadlazac steak gombás tagliatelle ágyon

  10. 10.

    Vegán gombás tagliatelle

  11. 11.

    Jamie paradicsomszósza tagliatellével

  12. 12.

    Zöldborsós tészta

  13. 13.

    Salsa di noci tagliatelle-vel

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...