Sztárok házi szépségpraktikái, amiket te is kipróbálhatsz

Nem minden sztár köszönheti méregdrága termékeknek a szépségét. Most olyan praktikáikat mutatjuk be, amiket te is bármikor kipróbálhatsz.

Bizony, a sztároknak is vannak olyan házi szépségtrükkjei, amiket bátran kipróbálhatsz te is, hiszen a konyhában megtalálod hozzájuk az alapanyagokat.

Emma Stone

Az Oscar-díjas színésznőnek rendkívül érzékeny a bőre, emiatt nagyon oda kell figyelnie, mit tesz az arcára, ezért választ a természetes alapanyagok közül. A kedvence a szőlőmagolaj, ami kiválóan hidratálja a bőrt, és Emma elmondása szerint még az illata is varázslatos.

Scarlett Johansson

Scarlett az arctisztító tonikját egyszerű almaecetre cserélte. Bár lehetséges, hogy az illata nem éppen kellemes, a sztár elmondása szerint csodákat tesz a bőrrel, így megéri bevállalni.

Blake Lively

A sztár kiemelten figyel arra, hogy a haja mindig ragyogó és csillogó legyen. Kiskorában még anyukájától tanult egy fantasztikus trükköt, így hangzik: Olívaolajból és tojássárgájából készítek hajpakolást, ami a töredezett hajvégekre is jó, ráadásul élettel telibb lesz tőle a hajam.”

Halle Berry

A színésznő a boltban megvásárolható bőrradírt cserélte őrölt kávéra. Berry az arcát és a testét is ezzel kezeli, minimum egyszer hetente. „Nemcsak a pórusok tisztítására jó, a koffein a vér áramlását is fokozza, így kitűnő ellenszer a narancsbőr ellen is” – mondta a színésznő. A kávéban található antioxidánsok egyébként tökéletes ellenszerei a bőr öregedésének is.

Kate Hudson

A sztár minden reggelét úgy indítja, hogy egy nagy tál jeges vízbe mártja az arcát. Ettől nem csak felébred, de a bőre is sokkal üdébb lesz, és az esetleges duzzanatokat is leviszi.

Ezeket olvastad már?

viaésvia

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...