Sztárok, akik ételekről nevezték el a gyerekeiket

Mindig is tudtuk, hogy a sztárok szeretnek kitűnni a tömegből, ezért is fordulhat elő az, hogy gyermekeiknek is rendhagyó nevet adnak. Jöjjenek azok a "szerencsés" sztárcsemeték, akik egy ételről kapták a nevüket.

Drew Barrymore

A színésznő az Olive Barrymore Kopelman nevet adta a gyermekének. Hogy miért? A színésznő éppen a harmadik hónapban járt, amikor olvasta, hogy pont akkora most a magzata, ami benne növekszik, mint egy olívabogyó.

Jamie Oliver

Na jó, talán ez annyira nem is meglepő. A sztárszakács első gyermeke a Poppy Honey Rosie Oliver nevet kapta – a kislány második neve tehát Méz lett. Bár kissé furán hangozhat, hogy így hívják, még mindig jobban járt, mint testvérei, akiket Petal Blossom Rainbow-nak, Buddy Bear Maurice-nak, River Rocket Blue Dallasnak, illetve Daisy Boo Pamelának hívnak. Egyébként is a Poppy-t használja a hétköznapokban. 

Jamie Oliver és lányai.

Kurt Cobain

Az egykori énekes és szerelme, Courtney Love a Frances Bean Cobain név mellett döntöttek, vagyis Frances második neve Babszem lett. Mindez pedig azért történt, mert Cobain szerint az ultrahangos felvételen a magzat egy babra hasonlított. 

Gwyneth Paltrow

A színésznő és férje, Chris Martin az Apple, vagyis az Alma nevet adták kislányuknak. Az ötlettel egyébként az énekes rukkolt elő, aki azt gondolta, hogy nagyon aranyosan hangzik, mindemellett édes, egészséges gyümölcs, és bibliai vonatkozású. Egyébként Magyarországon is anyakönyveztethető ez a női név.


Még több sztár:

Forrásunk volt.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...