Sztárok, akik ételekről nevezték el a gyerekeiket

Mindig is tudtuk, hogy a sztárok szeretnek kitűnni a tömegből, ezért is fordulhat elő az, hogy gyermekeiknek is rendhagyó nevet adnak. Jöjjenek azok a "szerencsés" sztárcsemeték, akik egy ételről kapták a nevüket.

Drew Barrymore

A színésznő az Olive Barrymore Kopelman nevet adta a gyermekének. Hogy miért? A színésznő éppen a harmadik hónapban járt, amikor olvasta, hogy pont akkora most a magzata, ami benne növekszik, mint egy olívabogyó.

Jamie Oliver

Na jó, talán ez annyira nem is meglepő. A sztárszakács első gyermeke a Poppy Honey Rosie Oliver nevet kapta – a kislány második neve tehát Méz lett. Bár kissé furán hangozhat, hogy így hívják, még mindig jobban járt, mint testvérei, akiket Petal Blossom Rainbow-nak, Buddy Bear Maurice-nak, River Rocket Blue Dallasnak, illetve Daisy Boo Pamelának hívnak. Egyébként is a Poppy-t használja a hétköznapokban. 

Jamie Oliver és lányai.

Kurt Cobain

Az egykori énekes és szerelme, Courtney Love a Frances Bean Cobain név mellett döntöttek, vagyis Frances második neve Babszem lett. Mindez pedig azért történt, mert Cobain szerint az ultrahangos felvételen a magzat egy babra hasonlított. 

Gwyneth Paltrow

A színésznő és férje, Chris Martin az Apple, vagyis az Alma nevet adták kislányuknak. Az ötlettel egyébként az énekes rukkolt elő, aki azt gondolta, hogy nagyon aranyosan hangzik, mindemellett édes, egészséges gyümölcs, és bibliai vonatkozású. Egyébként Magyarországon is anyakönyveztethető ez a női név.


Még több sztár:

Forrásunk volt.

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...