Rácz Jenő kedden egy Instagram-videóban közölte a hírt követőivel, miszerint a Rumour by Rácz Jenő november 10-i megnyitása az újonnan bevezetett szigorítások miatt el kell, hogy maradjon. A séf - csak úgy, mint rengeteg más, vendéglátóiparban dolgozó szakmabeli - egyelőre nem tudja, mikor nyithatnak majd ki, és mi fog történni a következő időszakban. Türelemmel vár, és bár csapatának lelkesedése az új korlátozások ellenére sem hagyott alább, most az a legfontosabb, hogy munkatársai mindenben élvezhessék a séf támogatását.
,,Nagyon szomorú helyzet áll Magyarországon, nem csak a vendéglátóiparban, hanem alapvetően minden iparágban. Nem tudom, hogy mikor nyithatunk ki, nem tudom hogy mi a következő lépés, várakozunk. Azt tudom, hogy a lelkesedésünk ugyanolyan szinten van, mint idáig, ami volt. Egyszerűen nem akarjuk elhinni, hogy megint ez van" - idézi a séf szavait a 24.hu.
A Nosalty stábja október elején látogatott el Jenő készülő éttermébe. A Rumour egy nagyon exkluzív étteremnek ígérkezik, ahol a Michelin-csillagos séf személyesen gondoskodik majd a jó hangulatról és a felejthetetlenül különleges ételekről.
Ezeket olvastad már?
Így búcsúznak a magyar éttermek a vendégeiktől
A tegnap bejelentett eddigi legszigorúbb intézkedések az éttermeket is érintik, hiszen szerdától be kell zárniuk. Így búcsúztak vendégeiktől a különböző vendéglátóegységek.
NosaltyA Disney karácsonyi kisfilmjét te is megkönnyezed
Bár a karácsony még viszonylag messze van, megjelent az első karácsonyi reklám, ami igazán meghatóra sikeredett.
Liptai LillaHogyan tovább? – 4. rész – Ezt gondolja a második...
Hogyan tovább sorozatunk új részében Rácz Jenőt, Tiago Sabarigo-t és Bolla Dávidot kérdeztük arról, mit hozhat magával a koronavírus második hulláma a vendéglátóiparban.
Masszi- Rigó CsillaEbben a kávézóban nemcsak kávét kaphatsz, de lelki segítséget is
A koronavírus idején ez most igazán jól jöhet néhányaknak.
Liptai Lilla