Szomorú hírt jelentett be Rácz Jenő éttermével kapcsolatban

November 10-én nyitotta volna meg új éttermét Rácz Jenő, az újabb szigorítások miatt azonban idén már másodszorra marad el a megnyitó.

Rácz Jenő kedden egy Instagram-videóban közölte a hírt követőivel, miszerint a Rumour by Rácz Jenő november 10-i megnyitása az újonnan bevezetett szigorítások miatt el kell, hogy maradjon. A séf - csak úgy, mint rengeteg más, vendéglátóiparban dolgozó szakmabeli - egyelőre nem tudja, mikor nyithatnak majd ki, és mi fog történni a következő időszakban. Türelemmel vár, és bár csapatának lelkesedése az új korlátozások ellenére sem hagyott alább, most az a legfontosabb, hogy munkatársai mindenben élvezhessék a séf támogatását.

,,Nagyon szomorú helyzet áll Magyarországon, nem csak a vendéglátóiparban, hanem alapvetően minden iparágban. Nem tudom, hogy mikor nyithatunk ki, nem tudom hogy mi a következő lépés, várakozunk. Azt tudom, hogy a lelkesedésünk ugyanolyan szinten van, mint idáig, ami volt. Egyszerűen nem akarjuk elhinni, hogy megint ez van" - idézi a séf szavait a 24.hu.

A Nosalty stábja október elején látogatott el Jenő készülő éttermébe. A Rumour egy nagyon exkluzív étteremnek ígérkezik, ahol a Michelin-csillagos séf személyesen gondoskodik majd a jó hangulatról és a felejthetetlenül különleges ételekről.

Ezeket olvastad már?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...