5 ital, amit messziről kerülj el, ha valóban hidratálni szeretnél

A hidratálás a nyári hónapokban kimondottan fontos. De egyáltalán nem mindegy, hogy mivel oltjuk a szomjunkat.

A hidratálás elengedhetetlen a szervezetünk megfelelő működéséhez. Ha nem fogyasztunk elegendő folyadékot, az negatívan hathat az agyműködésünkre, az emésztésünkre, kiszáradhat a bőrünk (kimondottan a nyári hónapokban), és a testünk hőszabályozó képessége is felborulhat. Épp ezért kiemelten fontos, hogy naponta legalább 2-4 liter folyadékot fogyasszunk, azonban egyáltán nem mindegy, hogy milyet. Most elmondjuk, mivel nem érdemes hidratálni a nyári hónapokban. 

Kattints a képre, nyílik a galéria!

Ők finomak és egészségesek is!

Zöld juice, azaz a Green Glowing Drink

Tiktokon nagyon elterjedt ital ez a zöld zöldség-gyümölcslé, ami jótékony hatással van az emésztésre, puffadásra, bőrre, úgyhogy mindenképp ki kellett próbálnunk. Ízlés szerint 1-2 ...

Matcha bubble tea

A bubble tea nem más, mint egy egyszerű tejes tea, amit kellemesen rágós tápiókagyönggyel dúsítanak. Eredetileg Tajvanról származik, de mára az egész világon ismerik, isszák és ...

Forrásunk volt. 


További izgalmas életmódcikkek itt:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...