Szomorú okból zárt be Szombathely egyik kedvenc étterme

Hiába volt a helyiek egyik kedvence, bezárt a szombathelyi Govinda Étterem. A Magyarországi Krisnatudatú Hívők Közössége által üzemeltetett étterem bezárásának szomorú oka van.

Nem sok étterem vívja ki vendégei szeretét olyan mértékben, mint ahogy azt a szombathelyi Govinda Étterem tette. Az éttermet a Magyarországi Krisnatudatú Hívők Közössége üzemeltette, akiknek saját márkájú étteremláncát az ország további 6 pontján megtaláljuk még most is. Az 5-ből 4,9-es Google-értékeléssel büszkélkedő étterem szomorú okból zár be.

A Govinda étteremlánc vega és vegán fogásokkal várta vendégeit / via

Budapesten, Egerben, Debrecenben és a Krisna-völgyben találkozhatunk még a vega és vegán ételeket népszerűsítő étteremmel. A szombathelyi egység gazdasági és személyi okokból zár be, ami a magas rezsit és az egyéb, folyamatosan emelkedő működési költségeket tekintve érthető.

A fűszerekkel teli, jóízű és friss alapanyagokból készülő ételeket vallástól és világnézettől függetlenül imádták a helyiek:

A Govinda éttermek megalakulásához erősen hozzájárult a ’70-es évek spirituális fellendülése, a zöld és vegetáriánus mozgalmak erősödése (…) A Govinda így a világ első nagyszabású vegetáriánus étterem-hálózata. Ma, 50 évvel később már több mint 110 Govinda étterem népszerűsíti szerte a világon a tiszta, vegetáriánus ízeket

- olvashattuk az étteremlánc bemutatkozó oldalán.

Az étterem így köszönt el vendégeitől:

Kedves Vendégeink! 3 év után éttermünk bezárja kapuit. Ez az időszak tele volt közös élményekkel, mosolyokkal, ínycsiklandó fogásokkal és meghitt pillanatokkal. Szeretnénk szívből megköszönni nektek, hogy végig velünk tartottatok, és hozzájárultatok ahhoz, hogy a mi kis helyünk különlegessé váljon. Mindig is a szívünkben őrizzük ezt az időszakot, és reméljük, hogy az általunk teremtett emlékek nektek is kedvesek maradnak. Köszönjük a támogatást, a hűséget és a sok-sok kedves szót! Minden jót kívánunk, és reméljük, még találkozunk!

Forrásunk volt.

A kép forrása: Facebook.


Még több friss hír:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sütés-főzés kockázatok nélkül – így lehet füstmentes az ünnep

Hoppá, ez odaégett! Ugye veled is előfordult már hasonló az ünnepi kapkodásban? Nem vagy egyedül – az ünnepek során a sietség ugyanúgy rossz tanácsadó lehet, mint a rutin. Mindegy, hogy a gyakorlatlanság, a túlzott magabiztosság vagy egy rosszul értelmezett régi recept miatt sütöd túl kissé az ételt, az eredmény ugyanaz: nem lesz olyan egészséges, mint amilyen lehetne. Állj meg egy pillanatra még az ünnepek előtt, és gondold végig, mit tehetsz, hogy ne csak ízletesek, de táplálóak is legyenek az ünnepi finomságok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Téli feltöltődés a büki termálvíz erejével

Képzeljük el a pillanatot, mikor a szobából vagy akár a medencéből szemléljük a szállingózó hópelyheket, és lelkünket a megnyugvás szelleme járja át. Az év legzordabb, mégis csodás időszakában megérdemlünk egy kis kényeztetést, finom falatokat, lágy illatokat és stresszoldó kezeléseket.

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...