Szokatlan ételre került a rántott hús, a végén a kommentelők bánták, hogy beszóltak az étteremnek

Egészen izgalmas párharcot vívtak egymással a kommentelők annak az ózdi étteremnek a Facebook oldalán, amely egy rántott húsos pizzáról osztott meg fotókat. 

Az ózdi Sun City Grill Bár a napokban egy szokatlan jelenségről közölt képeket, a vendég elé tálalt étel ugyanis egy olyan pizza volt, amelynek a tetejére két nagy szelet rántott hús, rengeteg sajt és ananász került.

A kommentelők persze rögtön elkezdték ekézni a fotókat, volt aki azt írta, Nápolyban az ilyen embernek börtön járna, egyebek mellett pedig sokan hányásnak, mosléknak és viccnek nevezték a furcsa és szokatlan fogást. A sokadik negatív komment után végre a vendéglátóhely tulajdonosa is megelégelte a helyzetet, és egy hosszú hozzászólásban kiállt étterme és dolgozói mellett - mutatta be cikkében az index.hu.

,,És egyáltalán nem szeretnék versenyezni elit Budapesti vendéglátó egységekkel, a mi vendégeink jóllakni jönnek hozzánk finom ízeket normális adagokat várnak,a konyhánkon szakácsok dolgoznak nem művészek akik gyönyörű tányérokat alkotnak falatnyi étellel. Nálunk Ózdon - merthogy itt is élnek emberek, itt is működik élet - az ilyen tányérokat elmosogatjuk."

Íróban pácolt rántott hús

A rántott hús a vasárnap méltán szeretett kedvence. Viszont érdekes módon ezt a nagyon egyszerű ételt is lehet még finomabban elkészíteni, mint ahogy eddig gondoltuk. Ehhez pedig csak ...

Mint kiderült, a rántott húsos pizza nem szerepel az étlapon, egy törzsvendég kérésére készült. A Sun City Grill Bar tulajdonosa a kegyelemdöfést a következő mondattal vitte be a rosszindulatú kommentelőknek:
,,Mert nálunk Ózdon itt a mocsárban a vendégek nem kritizálják ha a vendéglátójuk készséges, sokkal inkább megköszönik azt."
Ha pedig ez még nem lenne elég, az egyik gyalázkodót meg is hívta saját éttermébe egy ingyen ebédre. Az oldalon megtekinthető hozzászólások többsége (főleg a tulajdonos véleménynyilvánítása után) nem mellesleg nagyon pozitív volt, sokan ígérik, hogy ellátogatnak az ózdi étterembe és kipróbálják az új magyaros különlegességet, a rántott húsos pizzát!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...