Hogyan ünnepeljük a szilvesztert, ha egyedül töltjük?

Számtalan oka lehet annak, hogy úgy határozunk: egyedül töltjük a szilvesztert. Ha a döntés már megszületett, de még nem tudjuk, mivel is foglalhatnánk le magunkat az év utolsó estéjén, itt van néhány tipp!

Biztosan akadnak, akiknek valamilyen fájdalmas emlék kötődik a szilveszterhez, így inkább nem ünneplik. Olyanok is vannak szép számmal, akik nem szeretik a „kötelező szórakozást”, vagy épp messze élnek a családjuktól, barátaiktól. De lehet, hogy olyanok is lesznek, akiknek egy nem várt betegség miatt kell otthon tölteniük 2023 utolsó estéjét. Mi mindent lehet – és érdemes – csinálni ilyen esetben?

Forrásunk volt.


Még több cikk, hogy jól teljen a szilveszter:

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Marhahúsos rakott brokkoli

Ez a besameles rakott brokkoli darált hússal egy igazi családi kedvenc, amely tökéletes választás a hétköznapi vacsorákhoz. A roppanós brokkoli, a szaftos darált hús és a krémes ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Ropogós reszelt sajtgolyók

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető ez a finom sajtgolyó, amelyet most tilsiti sajtból készítettem el, de próbáltam már trappista sajtból is, úgy is nagyon fincsi volt! Finom ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!