Szilvás receptekkel a SIÓ nyereményekért!

Az ősz egyik legkedveltebb gyümölcsével most különösen érdemes kísérletezni, mert a legjobb recepteket értékes nyereményekkel díjazza a SIÓ!

Szilvás-mandulás galette

A vénasszonyok nyarának kedvenc alapanyagát készíthetjük ezerféle módon, a lekvárokon és a süteményeken túl is gondolkodhatunk, hiszen remek kísérője lehet húsoknak is, mártás vagy töltelék formájában.

Pulykasült szilva chutney-val

A szilvának összesen mintegy kétezer fajtája ismeretes, érdemes nyersen is fogyasztani, mivel rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz és az emésztésre is jó hatással van. Ha pedig egy finom szilvás gyümölcsitalra vágysz, kóstold meg a SIÓ új meggy-szilva-alma-homoktövis kombinációját, vagy a SIÓ Frissen Préselt alma-szilva különlegességét!

Vörösboros szilvaleves

Egy jó szilvalekvárnak vagy egy szilvás gombócnak bizony senki sem tud ellenállni, igazi megédesítői ezek az esős, őszi napoknak.

Összeválogattunk néhány szuper szilvás receptet, de ha neked is van egy sajátod, akkor töltsd fel és nevezd be aSIÓ receptversenyére, ahol értékes nyereményekkel lehetsz gazdagabb, vagy te lehetsz a SIÓ új szakácsa!

Böngéssz a gyümölcsös receptek között, csatlakozz a Hűségem gyümölcse programhoz, és nyerj egy SIÓ-val teli hűtőt!

Szatmári Ferinek, a SIÓ szakácsának profilja

SIÓ, Hűségem gyümölcse program

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...