A vénasszonyok nyarának kedvenc alapanyagát készíthetjük ezerféle módon, a lekvárokon és a süteményeken túl is gondolkodhatunk, hiszen remek kísérője lehet húsoknak is, mártás vagy töltelék formájában.
A szilvának összesen mintegy kétezer fajtája ismeretes, érdemes nyersen is fogyasztani, mivel rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz és az emésztésre is jó hatással van. Ha pedig egy finom szilvás gyümölcsitalra vágysz, kóstold meg a SIÓ új meggy-szilva-alma-homoktövis kombinációját, vagy a SIÓ Frissen Préselt alma-szilva különlegességét!
Egy jó szilvalekvárnak vagy egy szilvás gombócnak bizony senki sem tud ellenállni, igazi megédesítői ezek az esős, őszi napoknak.
Összeválogattunk néhány szuper szilvás receptet, de ha neked is van egy sajátod, akkor töltsd fel és nevezd be aSIÓ receptversenyére, ahol értékes nyereményekkel lehetsz gazdagabb, vagy te lehetsz a SIÓ új szakácsa!
Böngéssz a gyümölcsös receptek között, csatlakozz a Hűségem gyümölcse programhoz, és nyerj egy SIÓ-val teli hűtőt!