11 szilvás pite, ha megmelengetnéd a lelkedet

Bár almából is nagyon finom, de ezúttal inkább szilvából készítsd a pitét, hiszen ennek a gyümölcsnek is most van a szezonja.

A szilvás pite legalább annyira jó döntés ősszel, mint az almás. Ha eddig még nem készítettél otthon szilvás pitét, akkor éppen itt az ideje!

  1. 1.

    Egyszerű szilvás pite mandulával

  2. 2.

    Szilvás lepény 3. - omlós tésztával

  3. 3.

    Német szilvás lepény

  4. 4.

    Szilvás lepény 2.

  5. 5.

    Szilvás lepény kelt tésztából Inomtól

  6. 6.

    Klasszikus német szilvás lepény - Zwetschgendatschi

  7. 7.

    Szilvás pite

  8. 8.

    Szilvás pite Kati mamától

  9. 9.

    Szilvás pite Vicikó konyhájából

  10. 10.

    Galette Fruzsina konyhájából

  11. 11.

    Ringlószilvás lepény Mártitól

Még több szilvás pite itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...