Vadgasztronómia, haluska- és tökfesztivál, a szeptemberi programajánló legjei

Érkezik az ősz, és vele együtt búcsút kell lassan mondani a strand ételek nyújtotta élvezeteknek, de nem kell elkeseredni, mert felváltja helyüket a meleg, kiadósabb fogások sora. Szokásunkhoz híven nem hagyjuk, hogy bármely hónap gasztroesemény nélkül teljen, ezért, ha te sem veted meg a gulyáslevest vagy épp a vadhúst, akkor olvass tovább!

Szeptemberi gasztroprogramajánlónkat rögtön egy különlegességgel kezdjük, és gondoskodunk róla, hogy az őszi szezonban is lesz olyan esemény, amit lehet várni. A kicsit borongósabb napok nem fognak ki senkin, ha legalább egy étel-és ital fókuszú programot meglátogat, de a legjobb, ha minden hétre beiktat egy gasztroeseményt a hétvégére.


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...