Több száz forintot kértek egy büfében egy szendvics szétvágásáért

Csupán annyit kért az egyik vendég, hogy vágják ketté a szendvicsét, ezért pedig igencsak komoly összeget számoltak fel neki a büfében.

Egy brit turista betért a Comói-tó partján található Bar Pace-be, ahol egy szendvicset szeretett volna vásárolni. A vendég megkérte a pincért, hogy legyen kedves kettévágni neki az adott szendvicset, amit meg is tett, mindezért pedig plusz két eurót, azaz körülbelül 800 forintot számlázott ki neki az egyébként 7,5 eurós (azaz majdnem 2900 forintos) étel árán felül.

A TripAdvisorra és a közösségi médiába is feltöltött fotó a blokkról nagy botrányt kavart, a La Republicca meg is kereste ennek nyomán az étterem tulajdonosát, Cristina Biacchit, aki azt nyilatkozta: 

A kiegészítő szolgáltatásoknak ára van. Két tányért kellett használnunk egy helyett, ezzel duplaannyi időt vett igénybe a mosogatás, ráadásul két szalvéta kellett hozzá. Nem egy egyszerű szendvicsről volt szó, sült krumpli volt benne, így a félbevágás is több időt vett igénybe.

A tulajdonos még hozzátette: egyébként a vendég az étteremben nem tett panaszt, ha szól, akkor azonnal törölték volna a felszámolt összeget.

Forrásunk volt.


További aktuális híreink:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...