10 gombás hús, ami extra krémes szafttal csábít

Gombás csirkemell, stroganoff hátszínből és gombás csirkemáj – csak hogy párat említsünk a mi kedvenc gombás húsos ételeink közül. Neked melyik a kedvenced?

A gombás húsételek bármikor jólesnek, de főleg akkor, ha viszonylag kevés idő áll a rendelkezésünkre, viszont szeretnénk egy kiadósat enni. Ha elfogadsz egy tippet tőlünk, akkor mindig variáld az elkészítési módot és a húsfajtákat is, hogy picit se legyen unalmas a gombás hús! Nálad melyik verzió lesz a befutó?

  1. 1.

    Gombás csirkemáj paszternákpürével és párolt zöldségekkel

  2. 2.

    Provence-i tarjaszeletek csiperkegombával zöldtészta-ágyon

  3. 3.

    15 perces gombás csirkemell

  4. 4.

    Szaftos gombás csirke

  5. 5.

    Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke

  6. 6.

    Stroganoff hátszínből

  7. 7.

    Füstölt paprikás-gombás csirkemell

  8. 8.

    Csirkemell gombás-póréhagymás raguval

  9. 9.

    Gombás-pirított csirkés egytál

  10. 10.

    Sertésszeletek pirított gombás zöldborsóval

Még több gombás hús itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A Lindt sem akar lemaradni: ennyiért adja dubaji csokiját

Az internetsztár dubaji csokit lassan senkinek sem kell bemutatnunk, hiszen ez az a közel-keleti édesség, ami nálunk is egyre keresettebb. A hazai cukrászdák is igyekeznek felvenni a versenyt az édességgyártókkal, sorra dobják piacra saját dubaji csokijukat. A Lindt is így tett, lássuk, mennyibe kerül a limitált kiadású csokoládé náluk!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...