A gombás húsételek bármikor jólesnek, de főleg akkor, ha viszonylag kevés idő áll a rendelkezésünkre, viszont szeretnénk egy kiadósat enni. Ha elfogadsz egy tippet tőlünk, akkor mindig variáld az elkészítési módot és a húsfajtákat is, hogy picit se legyen unalmas a gombás hús! Nálad melyik verzió lesz a befutó?
-
1.
Gombás csirkemáj paszternákpürével és párolt zöldségekkel
-
2.
Provence-i tarjaszeletek csiperkegombával zöldtészta-ágyon
-
3.
15 perces gombás csirkemell
-
4.
Szaftos gombás csirke
-
5.
Mustáros gombaragu alatt sült rozmaringos csirke
-
6.
Stroganoff hátszínből
-
7.
Füstölt paprikás-gombás csirkemell
-
8.
Csirkemell gombás-póréhagymás raguval
-
9.
Gombás-pirított csirkés egytál
-
10.
Sertésszeletek pirított gombás zöldborsóval
Még több gombás hús itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!