13 ínycsiklandó, ünnepre is tökéletes, szaftos fogás csirkemellel

A csirkemelles fogásokban az a csodálatos, hogy akár ünnepi időszakban vagyunk, akár nem, tökéletesek az adventi asztalra is. Nagyon szaftos, különleges recepteket hoztunk nektek.

  1. 1.

    Öt hozzávalós parmezános csirkemell

  2. 2.

    Sajtos-tejfölös-baconös csirkemell őzgerincben sütve

  3. 3.

    Tejszínes-spenótos orzo füstölt paprikás csirkemellel

  4. 4.

    Rakott édesburgonya csirkemellel

  5. 5.

    Dubarry csirkemell ahogy Zsuzsi készíti

  6. 6.

    Csirkemell "Wellington" módra

  7. 7.

    Sült kecskesajt és aszalt szilvás csirkemell langyos szőlősalátával

  8. 8.

    Sajtos-gombás rakott csirkemell

  9. 9.

    Csirkemell Dubarry módra füstölt sajttal

  10. 10.

    Krémsajtos csirkemell spenóttal és póréhagymával

  11. 11.

    Sajtos csirkemell cukkinitakaróval

  12. 12.

    Fonott csirkemell mustáros mártással

  13. 13.

    Baconbe göngyölt sajtos-spenótos csirkemell

*Elindult a Nosalty Ünnepi Receptversenye, keressük az idei karácsony legizgalmasabb receptjeit!*

Legyél Te az Ünnepi fogások inspirációs forrása! 2021. december 8. és 2022. január 7. között töltsd fel kedvenc ünnepi fogásod receptjét akár az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerj egy Philips konyhai mixert, vagy a Nosalty csomagok egyikét!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...