9 szaftos citromos csirke, ami után örömükben könnyeznek az ízlelőbimbóid

Ezek a könnyed csirkés ételek nemcsak gyorsan elkészülnek, de kissé fanyarkás ízük miatt elképesztően frissítőek is.

  1. 1.

    Fokhagymás-citromos csirkemell

  2. 2.

    Vajas-citromos csirkecombok

  3. 3.

    Nyári citromos csirke

  4. 4.

    Görög citromos csirkecombok

  5. 5.

    Citromos csirkecombok grillezettcukkini-salátával

  6. 6.

    Citromos csirkemell Glaser konyhájából

  7. 7.

    Citromos pulykamell hagymás-sonka ágyon borsókörettel

  8. 8.

    Mangós-citromos csirkecombok

  9. 9.

    Babos újburgonya citromos csirkével

Legújabb receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Díszített focaccia sajtkrémes alappal

Én a tésztából tettem el egy darabot, és fonást is készítettem rá. Tetszőlegesen díszítettem, saját ötlet alapján. Nagyon finom ízt ad neki a rozmaringág. Úgy összességében az ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

5 medvehagyma-lelőhely országszerte, ha te magad szednéd

A medvehagyma igazi tavaszi csemege, ami remekül feldobja a már megszokott ízeket, ezért érdemes belecsempészni néhány ételbe, legalább kísérletező jelleggel. Március vége és április eleje hagyományosan a medvehagymaszezon legmeghatározóbbja, szóval irány az erdő, ha magad szednéd!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!