SZABADTŰZ: Serpenyős fahéjas csiga az erdőben? Na még mit nem!

Vége a télnek, végre itt a tavasz, szóval irány a természet, csináljunk fahéjas csigát! Várj, mit?! (x)

Jól láttad, kivételesen nem babfőzelék lesz kint a menü, hanem egy édesség – érdekesség, hogy Amerikában abszolút bevett szokás az erdőben nekiállni fahéjas csigát összerakni a szabadban. Különbség viszont, hogy ők a félkész terméket húzzák nyársra és sütik meg…nem úgy, mint most én!

Receptért klikk ide!

Szóval ahogy kisütött a nap, ki is húztunk a szabadba, ahol összepattintottam ezt a bizonyos fahéjas csigát - bevallom, én ezt a változatot jobban imádom, mint kakaós rokonát. Nagyon nagy ördöngösségnek tűnik, de higgyétek el, nem az, és a Szabadtűz történetében először végre egy desszert is helyet kapott a repertoárban – mert egy kirándulás után nem csak sósra éhezünk!

Ezt a Szabadtűz epizódot láttad már?

Szabadtűz: Duna-parti party ananászos sertéssel a szabadban - grillezz egy utolsót!

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...