Jól láttad, kivételesen nem babfőzelék lesz kint a menü, hanem egy édesség – érdekesség, hogy Amerikában abszolút bevett szokás az erdőben nekiállni fahéjas csigát összerakni a szabadban. Különbség viszont, hogy ők a félkész terméket húzzák nyársra és sütik meg…nem úgy, mint most én!
Szóval ahogy kisütött a nap, ki is húztunk a szabadba, ahol összepattintottam ezt a bizonyos fahéjas csigát - bevallom, én ezt a változatot jobban imádom, mint kakaós rokonát. Nagyon nagy ördöngösségnek tűnik, de higgyétek el, nem az, és a Szabadtűz történetében először végre egy desszert is helyet kapott a repertoárban – mert egy kirándulás után nem csak sósra éhezünk!
Ezt a Szabadtűz epizódot láttad már?
Szabadtűz: Duna-parti party ananászos sertéssel a szabadban - grillezz egy utolsót!