5 étel, amit inkább ne válassz a svédasztalról

Ha te is imádod a svédasztalos hoteleket, és szívesen kóstolsz meg mindent a kínálatból, akkor ezt a cikket érdemes átolvasnod, mert vannak olyan fogások, melyeket, jobb ha nem teszel a tányérodra.

A svédasztalos étkeztetés kifejezetten népszerű a különböző szállodákban, teljesen mindegy, hogy reggeliről, ebédről vagy vacsoráról beszélünk. Természetesen a legtöbb ételt bátran fogyaszthatjuk innen is, akadnak azonban olyanok, amiket jobb nem a tányérunkra rakni a svédasztal kínálatából.

Forrásunk volt.


Még több érdekes cikk:

Legújabb receptek

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Céklacarpaccio

Húsmentes carpaccio céklával. A hajszálvékony céklaszeleteket csodálatosan tálalhatjuk mandulaszósszal, zöldsalátával, csírával, magokkal, bogyós gyümölcsökkel, akár ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...