5 étel, amit inkább ne válassz a svédasztalról

Ha te is imádod a svédasztalos hoteleket, és szívesen kóstolsz meg mindent a kínálatból, akkor ezt a cikket érdemes átolvasnod, mert vannak olyan fogások, melyeket, jobb ha nem teszel a tányérodra.

A svédasztalos étkeztetés kifejezetten népszerű a különböző szállodákban, teljesen mindegy, hogy reggeliről, ebédről vagy vacsoráról beszélünk. Természetesen a legtöbb ételt bátran fogyaszthatjuk innen is, akadnak azonban olyanok, amiket jobb nem a tányérunkra rakni a svédasztal kínálatából.

Forrásunk volt.


Még több érdekes cikk:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...