Tedd ezeket az ízesítőket a sütőtökkrémlevesbe, ha meguntad

Nem vitás: az elkövetkező 3-4 hónapban rengeteg sütőtökkrémlevest fogunk főzni és enni. Persze annak érdekében, hogy ennek monotonitásába ne őrüljünk teljesen bele, szükségünk lesz majd egy-két olyan kiegészítőre, amivel feldobhatjuk, izgalmassá tehetjük a selymes, melengető fogást.

Ha mondanunk kéne egy ételt, ami egy tányérban foglalja össze az ősz és a tél esszenciáját, hangulatát, ízét és komfortját, valószínűleg a sütőtökkrémlevesre esne a választásunk, nem? A narancssárga, selymes leves októbertől-februárig kényeztet minket – bár lehet, hogy ennek a hosszú időszaknak egy bizonyos pontján beüt a csömör, ami után már rá sem tudunk nézni az ételre. Ha eljutunk erre a pontra, akkor se essünk kétségbe, helyette dobjuk fel a sütőtökkrémlevest különböző kiegészítőkkel, ízesítőkkel és egyéb extrákkal, amelyek nem változtatják meg lényegében, ellenben épp annyit hozzáadnak, amitől kellően izgalmas lesz.

Nézd meg galériánkban a sütőtökkrémleves izgalmas kiegészítőit!

Receptek, amiket kipróbálhatsz/átalakíthatsz:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


További őszi ötletekkel várunk:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek