A Sütistaféta új epizódjában Raj Ráchel megmutatja nektek, hogy van élet a flódnin túl is!

A nyalánkságoké a főszerep a Nosalty és a BOSCH videósorozatában. Hétről-hétre érkeznek hozzátok a desszertreceptek, ezúttal Raj Ráchel készített valami finomat! (x)

A Nosalty és a BOSCH összefogott, és egy közös videósorozattal mutatja be nektek hétről-hétre hírességek kedvenc desszertjeit. Olyanok sütöttek, főztek a BOSCH látványkonyhájában az elmúlt hat hétben, mint Wossala Rozina, Dobó Ági, Lakatos Márk, Nagy Eszter, Németh Ádám, Iklódi Dóri & Hack Barnabás. A sorozat utolsó előtti részében Raj Ráchel magyar cukrász és tortatervező vette át a stafétát. Mivel a Raj Ráchel Tortaszalon édességei közül sokan csak a flódnit ismerik, ezért Ráhel most egy igazán fűszeres csodatortát hozott nektek.

Raj Ráchel 6 főbűn tortájának receptjét itt találod!

6 főbűn torta Raj Ráheltől

Maradjatok velünk, és figyeljétek, kihez kerül utoljára a Sütistaféta. Kövessétek a Nosalty oldalát, mert nemsokára kiderül, milyen finomság készül a BOSCH látványkonyhájában.

Ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...