9 apró hiba, ami miatt szörnyszülött lesz a süteményed

Akár kezdő, akár már igazi világbajnok vagy a konyhai sütögetés terén, nem árt néha felfrissíteni a konyhai tudást. Elárulunk 9 olyan tipikus hibát, amit időnként még a leggyakorlottabb háziasszonyok is elkövethetnek.

A sütés igazi tudomány, ahol nem mindegy, miből mennyi, és hogyan kerül a keverőtálba. Persze kísérletezni lehet, sőt, kell is, de sok apró konyhai hibán el lehet hasalni. Most összegyűjtöttünk azokat a nüansznyi sütési hibákat, amiket talán még a konyhában jártas hölgyek és urak sem tudnak.

Forrásunk volt.


Még több érdekes cikk hasonló témában:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...