Egy igazán jó krémleves abban mutatkozik meg, hogy állaga félúton van a túl híg és a túl sűrű közt. Az éppen tökéletesen eltalált sűrűségű krémlevest kanalzni-tunkolni hatalmas élmény: átmelegszik az ember teste-lelke tőle. Melyik színes finomság kerül ma az asztalra?
-
1.
Török vöröslencse-krémleves (Mercimek Çorbası)
-
2.
Lilakáposzta-krémleves két változatban
-
3.
Sajtkrémleves
-
4.
Póréhagyma-krémleves pirított gombával
-
5.
Sós-ecetes burgonyakrémleves krumplihéjcsipsszel
-
6.
Mogyoróvajas répakrémleves rizstésztával
-
7.
Könnyű és selymes zöldborsókrémleves
-
8.
Sültrépa-krémleves
-
9.
Sokhagyma-krémleves
Még több krémleves itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!