Ropogós bőrű és puha húsú libacombokat hozunk, hogy méltó módon megünnepelhessétek a Márton-napot, vagy bármilyen más alkalmat. Némelyik verzió tepsiben sül zöldségekkel, némelyik sóletként készül, de akad olyan libacomb is, amelyik káposztás csuszával vagy krémes tésztával kiegészülve érkezik.
-
1.
Ünnepi ropogós libacomb káposztás csuszával
-
2.
Ropogós libacombok tepsiben sült zöldségágyon
-
3.
Konfitált libacomb
-
4.
Szaftos sólet
-
5.
Libacomb sütőtökkel és házi röszti burgonyával
-
6.
Ízletes konfitált libacomb
-
7.
Maradékmentő libahúsos linguine
-
8.
Sült libacomb fügeszósszal
Még több libacombos recept itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!