8 vajpuhára sült libacomb, amit nem is nehéz elkészíteni

Mindenképpen süss idén libacombot, mert olyan pazar élményben lesz részed, hogy megéri: tepsis formában, konfitálva, sóletben, de tésztával is kipróbálhatod!

Ropogós bőrű és puha húsú libacombokat hozunk, hogy méltó módon megünnepelhessétek a Márton-napot, vagy bármilyen más alkalmat. Némelyik verzió tepsiben sül zöldségekkel, némelyik sóletként készül, de akad olyan libacomb is, amelyik káposztás csuszával vagy krémes tésztával kiegészülve érkezik.

Még több libacombos recept itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...