Így melegítsd fel a sült krumplit, hogy olyan legyen, mint a friss

A maradék sült krumplit, fájó szívvel ugyan, de sok esetben kidobjuk inkább, mert élvezeti értéke a nullához közelít. Mutatunk nektek néhány szuper praktikát, amivel viszont megmenthetitek a kidobás szélére sodródott hasábburgonyát.

A maradék ételt jó esetben nem szívesen dobjuk a szemetesbe, viszont nem könnyű feladat, ha szeretnénk valami hasonlóan finomat csinálni belőle, mint amilyen fénykorában volt. A sült krumpli sajnos pár óra leforgása alatt összeesik, és nem csoda, ha nem szívesen esszük már meg. Összegyűjtöttük azokat a módszereket, amikkel a fonnyadt sült krumpliból is ropogós nasit varázsolhatsz.

Az első és legfontosabb tudnivaló, hogy ne használj mikrót, mert az elektromágneses sugárzás szó szerint belülről kipárolja az ételt. Így a ropogós hatásnak már biztosan búcsút mondhatunk. Na, de most lássuk, hogyan támad fel hamvaiból a sült krumpli!

Forrásunk volt.


Még több konyhai trükk:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...