Így melegítsd fel a sült krumplit, hogy olyan legyen, mint a friss

A maradék sült krumplit, fájó szívvel ugyan, de sok esetben kidobjuk inkább, mert élvezeti értéke a nullához közelít. Mutatunk nektek néhány szuper praktikát, amivel viszont megmenthetitek a kidobás szélére sodródott hasábburgonyát.

A maradék ételt jó esetben nem szívesen dobjuk a szemetesbe, viszont nem könnyű feladat, ha szeretnénk valami hasonlóan finomat csinálni belőle, mint amilyen fénykorában volt. A sült krumpli sajnos pár óra leforgása alatt összeesik, és nem csoda, ha nem szívesen esszük már meg. Összegyűjtöttük azokat a módszereket, amikkel a fonnyadt sült krumpliból is ropogós nasit varázsolhatsz.

Az első és legfontosabb tudnivaló, hogy ne használj mikrót, mert az elektromágneses sugárzás szó szerint belülről kipárolja az ételt. Így a ropogós hatásnak már biztosan búcsút mondhatunk. Na, de most lássuk, hogyan támad fel hamvaiból a sült krumpli!

Forrásunk volt.


Még több konyhai trükk:

Legújabb receptek

3 napos mézeskalács-sajttorta

Egy igazi fűszeres karácsonyi finomság. A nevét azért kapta, mert a mézeskalácsok és a torta pihentetési ideje miatt 3 nap alatt készül el. Kóstoljátok meg! :)

Tejfölös-sajtos csirkecomb

A csirkecombot már előző este befűszerezhetjük, így az ízek jól átjárják a húst, másnap pedig csak a sütéssel kell majd foglalatoskodnunk. Én barna rizsből készült rizibizivel ...

Preckedli (diós linzer) cukorbetegeknek

Tálalás előtt szórjuk meg ízlés szerint poreritrittel, majd úgy kínáljuk. Száraz, hűvös helyen tárolva egy-két hétig is eláll, sőt minél tovább áll, annál finomabb, és omlósabb ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...