12 sült karaj, melybe élvezet beleszúrni a villát

A sült karaj igazán mennyei fogás lehet, melyet, ha jól készítjük el, az is szívesen fal majd, aki alapvetően a csirkét kedveli.

Bár a csirkemell az örök jolly joker, néha nem árt más húsból is ételt készíteni. Remek lehet például egy sült karaj, mely jól megsütve igazán szaftos és puha tud lenni. Készüljön tehát isteni sült karaj a konyhádban, mely remek éke lesz az asztalnak!

  1. 1.

    Egyben sült karaj

  2. 2.

    Gombás-tejszínes karaj

  3. 3.

    Serpenyőben sült karaj és a tökéletes burgonyapüré

  4. 4.

    Pikáns karaj olaszosan

  5. 5.

    Német sertéssült párolt káposztával

  6. 6.

    Camembert-rel és dióval sütött karajszeletek

  7. 7.

    Fűszeres sertéskaraj zöldséges-balzsamecetes salátával

  8. 8.

    Narancsos-kakukkfüves sertéskaraj

  9. 9.

    Egybensült sertéskaraj kukoricagombóccal

  10. 10.

    Tökéletes Holstein szelet

  11. 11.

    Karajszeletek paprikás-gombás szószban

  12. 12.

    Tejben főtt sertéskaraj zsályával (Maiale al Latte)

Még több sült karaj itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...