8 sült karaj, amivel meglepheted a húsimádókat

Csirkemell ide, csirkecomb oda, a sült karaj néha jobban csúszik, főleg, ha ilyen csodás receptekben vetjük be! Húsimádók, húskívánók, válogassatok!

A sült karaj csodás ízvilága olykor-olykor feledésbe merül, mert, ha húsról van szó, mindent leural a csirkemell és csirkecomb, pedig érdemes váltogatni a húsfajtákat a tápanyagtartalom és az izgalom végett is. Ha kiadós, puha és isteni sült karajt ennél, itt keresd!

  1. 1.

    Sajtkrémes karaj

  2. 2.

    Karajszeletek paprikás-gombás szószban

  3. 3.

    Tejben főtt sertéskaraj zsályával (Maiale al Latte)

  4. 4.

    Fűszeres kolbásszal töltött karaj

  5. 5.

    Sajtos-barackos sertéskaraj

  6. 6.

    Sült karaj francia cseresznyemártással

  7. 7.

    Csontos sertéskaraj balzsamos-narancsos glazúrral

  8. 8.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

Még több sült karaj itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Receptverseny

MUM, de jó! Bosch Ünnepváró Receptverseny indul

Van egy ünnepi recepted, aminek az elkészítéséhez több konyhai eszközt is használsz? Minél izgalmasabb a folyamata, annál nagyobb az esélyed, hogy nyerj egy Bosch konyhai robotgépet a most induló receptversenyünkön, görgess, és nézd meg a részleteket!

Legújabb receptek

Dubaji csoki

A dubaji csoki most óriási őrület, úgyhogy muszáj volt kipróbálnunk, hogy valóban felér e a hírnevéhez.

Egyszerű francia hagymaleves

Csak a franciák olyan ügyesek és leleményesek, hogy az egyszerű vöröshagymából ízes, karakteres és komfortos levest tudjanak varázsolni. Szerencsére, az alábbi recept birtokában, ...

Céklaravioli

Hideg előétel céklából nagyszerű ricottás-parmezános-citromhéjas töltelékkel, pont olyan, mint a legjobb olasz ravioli, csak még színesebb, ízletesebb. Nagyszerű lisztmentes ünnepi ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...