-
1.
Egyszerű ünnepi pulykacomb
-
2.
Kínai stílusú citrommázas csirke
-
3.
Ropogós libacombok tepsiben sült zöldségágyon
-
4.
Coq au vin, a vörösboros csirke
-
5.
A Brassói
-
6.
Zöldfűszeres rántott hús spenótos pestóval
-
7.
Szalonnás-babos sertéstarja
-
8.
Lilakáposztás-boros csirkecomb
-
9.
Burgundi marha krumplinudlival
-
10.
Szezámos-gyömbéres csirke
-
11.
Öt hozzávalós parmezános csirkemell
-
12.
1-2-3-4-5 kacsamell
-
13.
Rozmaringos karajszeletek sajtszószban
-
14.
Sárgabarackos-rozmaringos csirkecomb
-
15.
Tejszínes-spenótos orzo füstölt paprikás csirkemellel
15 masszívan laktató sült hús, ami után nem kell második
Ez a lista a húsimádóknak szól: minden, ami rántott, bundázott, sült hús, itt megtalálható. Szaftos csirkék, gazdag ízű marhák és dagadó sertések várnak ránk, készítsük a kést-villát.