15 masszívan laktató sült hús, ami után nem kell második

Ez a lista a húsimádóknak szól: minden, ami rántott, bundázott, sült hús, itt megtalálható. Szaftos csirkék, gazdag ízű marhák és dagadó sertések várnak ránk, készítsük a kést-villát.

  1. 1.

    Egyszerű ünnepi pulykacomb

  2. 2.

    Kínai stílusú citrommázas csirke

  3. 3.

    Ropogós libacombok tepsiben sült zöldségágyon

  4. 4.

    Coq au vin, a vörösboros csirke

  5. 5.

    A Brassói

  6. 6.

    Zöldfűszeres rántott hús spenótos pestóval

  7. 7.

    Szalonnás-babos sertéstarja

  8. 8.

    Lilakáposztás-boros csirkecomb

  9. 9.

    Burgundi marha krumplinudlival

  10. 10.

    Szezámos-gyömbéres csirke

  11. 11.

    Öt hozzávalós parmezános csirkemell

  12. 12.

    1-2-3-4-5 kacsamell

  13. 13.

    Rozmaringos karajszeletek sajtszószban

  14. 14.

    Sárgabarackos-rozmaringos csirkecomb

  15. 15.

    Tejszínes-spenótos orzo füstölt paprikás csirkemellel

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...