15 masszívan laktató sült hús, ami után nem kell második

Ez a lista a húsimádóknak szól: minden, ami rántott, bundázott, sült hús, itt megtalálható. Szaftos csirkék, gazdag ízű marhák és dagadó sertések várnak ránk, készítsük a kést-villát.

  1. 1.

    Egyszerű ünnepi pulykacomb

  2. 2.

    Kínai stílusú citrommázas csirke

  3. 3.

    Ropogós libacombok tepsiben sült zöldségágyon

  4. 4.

    Coq au vin, a vörösboros csirke

  5. 5.

    A Brassói

  6. 6.

    Zöldfűszeres rántott hús spenótos pestóval

  7. 7.

    Szalonnás-babos sertéstarja

  8. 8.

    Lilakáposztás-boros csirkecomb

  9. 9.

    Burgundi marha krumplinudlival

  10. 10.

    Szezámos-gyömbéres csirke

  11. 11.

    Öt hozzávalós parmezános csirkemell

  12. 12.

    1-2-3-4-5 kacsamell

  13. 13.

    Rozmaringos karajszeletek sajtszószban

  14. 14.

    Sárgabarackos-rozmaringos csirkecomb

  15. 15.

    Tejszínes-spenótos orzo füstölt paprikás csirkemellel

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!