15 masszívan laktató sült hús, ami után nem kell második

Ez a lista a húsimádóknak szól: minden, ami rántott, bundázott, sült hús, itt megtalálható. Szaftos csirkék, gazdag ízű marhák és dagadó sertések várnak ránk, készítsük a kést-villát.

  1. 1.

    Egyszerű ünnepi pulykacomb

  2. 2.

    Kínai stílusú citrommázas csirke

  3. 3.

    Ropogós libacombok tepsiben sült zöldségágyon

  4. 4.

    Coq au vin, a vörösboros csirke

  5. 5.

    A Brassói

  6. 6.

    Zöldfűszeres rántott hús spenótos pestóval

  7. 7.

    Szalonnás-babos sertéstarja

  8. 8.

    Lilakáposztás-boros csirkecomb

  9. 9.

    Burgundi marha krumplinudlival

  10. 10.

    Szezámos-gyömbéres csirke

  11. 11.

    Öt hozzávalós parmezános csirkemell

  12. 12.

    1-2-3-4-5 kacsamell

  13. 13.

    Rozmaringos karajszeletek sajtszószban

  14. 14.

    Sárgabarackos-rozmaringos csirkecomb

  15. 15.

    Tejszínes-spenótos orzo füstölt paprikás csirkemellel

Címlapról ajánljuk

További cikkek