11 szaftos hús, ami a bacon ölelésében sül tökéletesre

Egy jó sült húsra nehéz nemet mondani, főleg, ha odáig fokozta a készítője a csábítás erejét, hogy szalonnába tekerte az említett szeletet. De minek is mondanánk nemet?

  1. 1.

    Sajttal töltött baconös fasírt

  2. 2.

    Gluténmentes fasírt baconbe tekerve rizságyon tálalva

  3. 3.

    Baconbe csavart paradicsomos sertésmáj

  4. 4.

    Paradicsomos cukkiniragu baconbe tekert csirkemellel

  5. 5.

    Sertésszűz baconbe tekerve lecsós zöldségágyon

  6. 6.

    Baconbe tekert rozmaringos csirkemell

  7. 7.

    Baconnel göngyölt sertésszűz zöldfűszeres vajjal

  8. 8.

    Gyors húspogácsa sütőben

  9. 9.

    Csirkemell tekercs mángolddal

  10. 10.

    Sajtos csirke őzgerincben sütve almaszósszal

  11. 11.

    Baconban sült töltött fasírt

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Húsvéti vendégváró őzgerinc

Mostanában nincsenek túl jó napjaim. Arra gondoltam, hogy legalább összeállítom a húsvéti menüt, hátha ez feldob egy kicsit. Egyébként is épp itt is az ideje a tervezgetésnek, hisz ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!