9 sült hús, ami mellett kényelmesen megférnek a nyári almák

A sült húsokat amúgy is szokás gyümölccsel párosítani, erre pedig kiváló delikvens lehet az alma. A nyári, savanykásabb darabok főleg, jól illenek csirke, pulyka és sertés mellé is.

  1. 1.

    Almás-mézes-rozmaringos csirke

  2. 2.

    Mézes-mustáros sertésszűz almával

  3. 3.

    Almás sertésszűz

  4. 4.

    Pikáns almás-kapros csirkeragu

  5. 5.

    Almás-hagymás pulykasült

  6. 6.

    Almás-kéksajtos csirkefalatok

  7. 7.

    Kacsacomb grillezett vargányával és áfonyaszósszal

  8. 8.

    Egészben sült ropogós liba

  9. 9.

    Almás csirkenyársak

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk