40 napig csak sült csirkét fogyasztott egy férfi a hecc kedvéért

Igazán különleges diétát követett egy férfi, akik semmi mást nem evett 40 napig, csak sült csirkét. Egészen csodás eredményekkel zárta „fogyókúráját”.

Alexander Tominsky igen izgalmas, és viszonylag egészséges diétát talált ki magának: egy hónapig semmi mást nem fogyasztott, csak grillcsirkét, mindezt pedig folyamatosan közvetítette a közösségimédia-felületein.

A kihívás mögött semmilyen grillcsirkéhez köthető cég nem állt, csupán a kíváncsiság vezérelte a férfit, továbbá az, hogy szerinte túl sok fájdalom van ma a világban: olyan figyelemfelkeltő fájdalmat akart okozni magának, amin röhöghetnek mások.

Alexander fontosnak érzi küldetését, melyet a kezdetekben 30 naposra tervezett, majd úgy döntött, hogy 10 nappal megtoldja, tehát 40 napig csinálja a diétáját. A kezdetekben nagyon lelkesen falatozott a csirkéből, azonban az utolsó napokban már verejtékezve, nagy undorral rágcsálta el a szárnyast.

Alexander a kísérlet végére egész sokat fogyott, saját állítása szerint 7 kilogrammal lett könnyebb a kaland végére.

Az utolsó falatokat szurkolói előtt fogyasztotta el: egy üres mólón terítettek meg neki, felette sirályok köröztek, az emberek üvöltöttek, a csirke lecsúszott a torkán, ő pedig egyfajta győzelemként élte meg kalandját. 

Forrásunk volt.


Még több életmód cikk:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...