Újra bejárhatjuk Stanley Tuccival Olaszország legszebb helyeit

Csaknem két év szünet után újra visszatér az egyik legjobb gasztronómiai sorozat a képernyőkre. A Stanley Tucci vezetésével készült Searching for Italy második évadára már nem kell sokat várni.

Alig két évvel ezelőtt mutatta be a CNN Stanley Tucci főszereplésével A Searching fot Italy, vagyis Olaszország nyomában című négy részes dokumentumfilm-sorozatot. Az amerikai színész az olasz csizma legszebb helyeit járta be kulináris élmények után kutatva, a sorozat sikerén felbuzdulva pedig a minap újabb jó hír érkezett: Stanley Tucci Instagram-oldalán jelentette be, mikor jön a második évad!

Azt még nem lehet pontosan tudni, hogy mely olasz úti célok szerepelnek majd a sorozat második évadában, de néhány belső információ alapján a finedininglovers.com oldala úgy sejti, hogy Umbria, Piemont, valamint Val d'Aosta régiók biztosan meg fognak jelenni a filmben. A sorozat eredeti koncepciója szerint az egyes területek gazdag történelmébe is betekintést nyerhetünk, valamint az is kiderül, hogy az adott városok életvitele miként gyakorol hatást az ott előállított ételekre.

Tucci Instagram-posztjában azt is megemlíti, hogy a március 13-án visszatérő sorozatban bemutatott új ételek között egészen biztosan lesz vaddisznó, szarvasgomba és Barolo bor is.

Bár Stanley Tucci Amerikában látta meg a napvilágot, családja nagy része Olaszországból származik, a színész pedig maga is több éven keresztül élt Firenzében még az 1970-es években. Annyi biztos, hogy a sorozat új epizódjai felejthetetlen képi élményeket hoznak majd el a nézők számára, a személyes történetek pedig garantáltan meghozzák majd ahhoz a kedvet, hogy felfedezzük Olaszország tőlünk távolabb eső régióit is.

Kép forrása: Instagram/ Stanley Tucci


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...