A sport, ami még Jennifer Lopezen is kifogott

Egy szerep kedvéért tanulta meg, hogyan kell a rúdon pörögni, és ez sokkal nehezebbnek bizonyult, mint elsőre gondolta volna.

Jennifer Lopez igazán bomba formában van, pedig már 50 éves. Tökéletes testét pedig szívesen mutogatja az Instagramon, mondjuk ezen egyáltalán nem csodálkozunk. Persze nem csak a genetikának köszönheti álomtestét, hiszen nagyon komoly edzéseken vesz részt. Bár az erőnléte és az állóképessége kiemelkedő, mégis kifogott rajta a rúdtánc, amit élete legnehezebb feladatának nevezett.

JLo legújabb filmjében, a Hustlersben egy sztriptíztáncosnőt alakít. Bár a sztár szinte már az összes edzésfajtát kipróbálta, a rúdtáncba még nem kóstolt bele. A színésznő több héten át edzett egy profi trénerrel, aki az alapoktól tanította meg neki a szexi mozdulatokat.

A sztár egy összefoglaló videót is készített az edzéseikről, amikben őszintén beszél arról, mennyire nehéz is ez a sport. Továbbá megmutatja, hogy bizony neki is sikerült kisebb sérüléseket szenvednie a tanulási folyamat alatt. Persze csak pár lila foltról beszélünk a combján, de azért az is nagyon tud fájni. Egyébként ez állítólag teljesen normális az elején, szóval ha esetleg mindig is szerettél volna belevágni és kipróbálni a rúdtáncot, akkor ez ne tántorítson el. Mi nagyon kíváncsiak vagyunk a filmre és arra, JLo-nak mennyire sikerült elsajátítania a mozdulatokat.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: Instagram

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...