5 étel, amibe pakold bele a tavasz első friss spenótleveleit

Itt a tavasz, felejtsük el a mirelit spenóttömböket! Használjuk a szezon első, zsenge leveleit, és dobjunk fel velük szinte bármilyen ételt.

Amikor megérkezünk a tavaszba, valószínűleg már tele van a hócipőnk a sok fagyasztott, mirelit zöldséggel és alapanyaggal. Az első szezonális termények megjelenésével azonnal átnyergelünk a friss zöldségekhez, és ezekkel kezdünk el főzni, amíg csak tehetjük. Nincs is nagyobb öröm annál, amikor először kapunk tavasszal a piacon egy nagy csokor friss spenótot: a levelekkel visszatérünk a konyhánkba, és azonnal tervezgetni kezdjük a jobbnál jobb recepteket és felhasználási módokat. Ehhez jöjjön most némi inspiráció: nézzük azokat az ételeket, amelyeknek egy adag friss spenótlevél kiválóan áll majd.

Nézd meg galériánkban a spenótos ételeket:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több tavaszi ötlet a konyhába:

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...