5 hiba, amit ne kövess el spárgafőzés közben

Drága mulatság a spárga, néha mégis megéri venni belőle egy-két csokorral. Ilyenkor persze figyeljünk oda az elkészítésre, hogy a legjobbat hozzuk ki a zöldségből, ha már megvettük.

Minden zöldségnek megvannak a maga elkészítési furfangjai – általában ezek juttatják el az adott alapanyagot tökéletes állapotába. A spárgafőzés pedig kiváló példája ennek: ha nem megfelelően sütjük, pároljuk vagy főzzük, a zsenge szálak kevésbé lesznek élvezetesek. Ezt pedig biztosan nem akarjuk, ugye? Tanuljuk meg együtt elkerülni a buktatókat, vegyük végig a spárgafőzés közben elkövethető hibákat.

Nézd meg galériánkban a spárgafőzés buktatóit:

Csodás spárgás receptek a gyakorláshoz (és jóllakáshoz):

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több konyhai tipp a zöldségek elkészítéséhez:

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...