11 SPAGETTI, amibe most nem került hús, de nem is hiányzik

Paradicsomos, sajtos, fokhagymás, céklás, sütőtökös, cukkinis, sokzöldséges, avokádós? Van itt minden, csak hús nincs, de nem is kell. Tartsunk minden héten minimum egy húsmentes napot, ezúttal spagettivariációkkal!

  1. 1.

    Jamie Oliver arrabiata spagettije

  2. 2.

    Krémes sütőtökös spagetti

  3. 3.

    Szupergyors avokádókrémes spagetti

  4. 4.

    Szuperzöld salátapesztós spagetti idényzöldekből

  5. 5.

    Krémes fodroskel-pestós spagetti

  6. 6.

    Egyedényes, sajtszószos-fokhagymás spagetti

  7. 7.

    Spagetti sült céklával

  8. 8.

    Paradicsomos spagetti bazsalikommal

  9. 9.

    Egyedényes zöldséges spagetti

  10. 10.

    Spagetti karamellizált hagymával, fodros kellel és gorgonzolával

  11. 11.

    Cukkinivajas spagetti

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...