8 ellenállhatatlan sós rétes, amiből nem elég egy tepsi

Ha egy kis változatosságra, vagy csak egy gyors ebédre vagy vacsorára vágysz, akkor dobj össze egy fergetegesen egyszerű sós rétest, amit garantáltan imádni fog az egész család!

Ki mondta, hogy a rétest csak édes töltelékkel lehet elkészíteni? Szerintünk a sós rétes épp olyan finom, mint egy meggyes vagy almás. Az alábbi sós rétesekkel most bebizonyítjuk neked, hogy sokkal több rejlik ebben a leveles finomságban, mint azt korábban hitted. Mutatunk klasszikus káposztásat, kecskesajtosat, török bureket és juhtúrós rétest is!

  1. 1.

    Kecskesajtos-baconös-túrós pikáns rétes

  2. 2.

    Házi káposztás rétes

  3. 3.

    Juhtúrós gibanica

  4. 4.

    Rongyos rétes, az eperlekváros, camembert sajtos csodapite

  5. 5.

    Burek

  6. 6.

    Tökös-túrós rétes

  7. 7.

    Sonkás-kuszkuszos rétes

  8. 8.

    Burek, a Balkán csavart rétese

Még több sós rétes vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...