8 sós keksz, ha épp nem édeset ropogtatnál

A sós kekszek gyakran háttérbe kerülnek a megannyi édes recept mellett, pedig nekik is érdemes lenne ugyanannyi figyelmet szentelni. Az alábbi finomságok elkészítésével ezt meg is tehetjük.

Talán ritkábban jut eszébe az embernek otthon, hogy sós kekszet süssön, főleg akkor, ha egy garmadányi édes, csokis, gyümölcsös receptúra csábítja. Azonban, ha kivételesen átugranánk a cukorsokkot, essen a választásunk az alábbi omlós, karakteres sós kekszek egyikére:

  1. 1.

    Háromsajtos keksz

  2. 2.

    Sajtos-túrós graham-tallér szeletelt mandulával megszórva

  3. 3.

    Ropogós sörkorcsolya

  4. 4.

    Fokhagymás keksz

  5. 5.

    Sajtos keksz Glaser konyhájából

  6. 6.

    Ropogós kéksajtos tallér

  7. 7.

    Parmezános-magos zabkeksz

  8. 8.

    Pestos keksz

Még több sós keksz itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Vaníliás banánpuding

Az amerikai banana pudding elsősorban az USA déli államaiban közkedvelt, ott előszeretettel készítik családi, egyéb közösségi összejövetelekre. Igazán népszerűvé egy Magnolia Bakery ...

Túrórudi-szelet

Kedvenc magyar édességünk minden ízét magába kebelezte ez a krémes, édes süteményszelet. Szerencsére nem tartja meg őket magának, hanem a beléje harapókat kápráztatja a friss túró, ...

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 szokás, amit tarts be minden nap, hogy 10 évet...

Semmiféle csodabogyóra vagy esztétikai beavatkozásra nincs szükség ahhoz, hogy biológiai életkorodnál fiatalabbnak tűnj. Néhány egyszerű, és annál inkább betartható tippet mutatunk, hogy mások szemében akár 10 évvel fiatalabbnak tűnj.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...