9 sós gofri, ha egy nagyon felnőttes reggelire vágysz

A sós gofri talán nem minden gyermek reggeli álma, de néha nem árt (már csak a fogaink épsége miatt sem), ha lemondunk a tejszínhabhalmokról, a csokifolyamokról, és megkomolyodva készítünk egy adag fűszeres vagy sajtos gofrit.

Néha mindenkire ráfér egy kis komolyság, még az olyan területeken is, mint a reggeliválasztás: felnőttes módon készüljön a konyhánkban édes helyett egy nagy adag sós gofri, mert nem kezdhetjük mindig cukros nyalánkságokkal a napot, de azért is, mert a sós oldalon is találhatunk borzasztóan izgalmas recepteket a gombástól kezdve a sajtosig és zöldfűszeresig. Melyik sós gofri lesz az új kedvenc?

  1. 1.

    Sajtos-zöldfűszeres gofri

  2. 2.

    Sajtos gofri

  3. 3.

    Sajtos-baconös gofri

  4. 4.

    Pizzás gofri

  5. 5.

    Kukoricás gofri

  6. 6.

    Sonkás-rizses gofri

  7. 7.

    Sós waffel

  8. 8.

    Portobellos gofri

  9. 9.

    Édesburgonyás gofri spenótos gombával

Még több sós gofri vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...