22 sós falatka, amiből rögtön tripla adagot süssünk

Pizzás csiga, sajtos rúd, perecke, mini pizza, paradicsomos csavar, sajtos golyócska. Falatnyi sós finomságok, ide veletek! Szilveszterre is ér válogatni!

  1. 1.

    Sós rúd a víz alól

  2. 2.

    Chilis-sajtos csigák Iluskától

  3. 3.

    Sajtos rudak Glaser konyhájából

  4. 4.

    Sonkás csiga

  5. 5.

    Svéd knäckebrot-gyűrűk

  6. 6.

    Gyors pizzás csiga Annától

  7. 7.

    Juhtúrós-sajtos rúd

  8. 8.

    Gyors leveles koszorú

  9. 9.

    Sajtos perec

  10. 10.

    Gluténmentes szalonnás ropogtatnivaló

  11. 11.

    Paradicsomos csavarások

  12. 12.

    Gluténmentes magos-mandulás kréker

  13. 13.

    Mini pizza

  14. 14.

    Nagymami gyors sósa

  15. 15.

    Tökmagos rúd

  16. 16.

    Brokkolis krémsajtos táskák

  17. 17.

    Marhahúsos párnácskák maradékból

  18. 18.

    Élesztős sajtos tallér

  19. 19.

    Chilis-baconos sajtkeksz

  20. 20.

    Túrós perec Trarita konyhájából

  21. 21.

    Kedvünk szerint töltött sós tekercsek

  22. 22.

    Sajtos golyó

*Elindult a Nosalty Ünnepi Receptversenye, keressük az idei karácsony legizgalmasabb receptjeit!*

Legyél Te az Ünnepi fogások inspirációs forrása! 2021. december 8. és 2022. január 7. között töltsd fel kedvenc ünnepi fogásod receptjét akár az egyszerűsített receptfeltöltés segítségével, és nyerj egy Philips konyhai mixert, vagy a Nosalty csomagok egyikét!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...