12 sós falat, melyet, hamm, bekaphatsz...nem csak halloweenre!

Süss egy perecet sajttal, egy puha sós hasét, békebeli teasütit, esetleg rémisztő pizzát vagy egy tepsi klasszik juhtúrós pogit, és élvezd őket szégyentelenül! Sós falatkákat sorakoztatunk fel:

Sós falatokat mutatunk, melyeket akár ma is összedobhatsz, senki nem fog megakadályozni benne! Teasütik, pizza, hasé, perecek, kiflik, pogácsák várják, hogy bekapd őket egy halloweeni bulin. Vagy bármikor. Sós falatkák itt:

  1. 1.

    Tökéletes sós teasütemény

  2. 2.

    Sajtos kormocskák

  3. 3.

    Almás-húsos hasé cheddarral

  4. 4.

    Bajor sós perec

  5. 5.

    Réteges sós kifli

  6. 6.

    Tepertős pogácsa szilvalekvárral

  7. 7.

    Sajtos pizzapuffancs

  8. 8.

    Omlós sajtos korongok

  9. 9.

    Kolbászos mini pogácsa

  10. 10.

    25 dekás juhtúrós pogácsa

  11. 11.

    Sütőtökbucik

  12. 12.

    Halloweeni pizza

Még több sós falat itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...