7+1 csini mézes krémes és soklapos, ami húsvéti hangulatba rak

Ne habozz, ha tervezed egy ideje, hogy sütsz egy jókora tepsi mézes krémest vagy soklapost, a húsvét pompás alkalom a feladat teljesítésére!

Őrület szépséges mézes krémesek és soklaposak várnak titeket alant! Az ünnepek sztársüteményei ők, kicsit elegánsabbak, ezáltal kicsit időigényesebbek, mint az átlag sütik, de megéri minden morzsájuk! Melyik mézes krémes vagy soklapos a kedvenced?

  1. 1.

    Csodapuha mézes krémes

  2. 2.

    Mézes krémes Gáspár Beától

  3. 3.

    Hagyományos hatlapos sütemény

  4. 4.

    Rumos mézes krémes házi recept alapján

  5. 5.

    Belgacsokis hatlapos

  6. 6.

    Mézes krémes

  7. 7.

    Medovik kocka - Orosz mézes krémes

  8. 8.

    Hatlapos Eszterházy-torta

Még több mézes krémes itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Tejbegrízkeksz

Ízükben a retró menzák tejbegrízeit idézik ezek a kakaóba és fahéjba forgatott, roppanós-omlós kekszek. Elkészítésük lehengerlően egyszerű, elfogyasztásuk pedig még ...

Vaníliás grízpuding

A házi vaníliapuding grízzel kiegészített verziója ez, a búzadara pedig valahogyan sokkal otthonosabbá, szinte nosztalgikussá teszi a desszertet. Elkészíteni nem olyan bonyolult, ...

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Kárpátok-krémes

A lengyel cukrászat nagy kedvenc süteménye, a karpatka két réteg égetett tésztából és egy nagy adag, lágy vaníliakrémből áll. A torta hullámos felszínét porcukorral behintve kapjuk ...

Egyszerű sajttekercs

A vendégségek koronázatlan királynője a hidegtál. Mindenféle húskészítményt, sajtokat és kencéket szervírozhatunk egy tálcán. A sajttekercs egy keveréke ezeknek, hiszen sajt, sonka, ...

Olasz tejbegríztorta (Migliaccio)

Olaszország Campania régiójában és Nápoly környékén elterjedt, farsangi édesség ez, amelynek alapját citrushéjjal ízesített tejbegríz adja. A kisült végeredmény olyan krémes, hogy ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!