Sokan ijesztő emberarcot látnak ebbe a kesudióba

Egy nő teljesen megdöbbent, hogy néz ki a kesudió, mielőtt az asztalunkra kerül, mások pedig úgy vélik, egyenesen emberarcra emlékeztet a rágcsálnivaló!

Biztos veletek is előfordult már, hogy egyes ételekben felfedeztetek egy alakzatot vagy arcot. Colleen Ballinger, Broadway-sztár osztotta meg azt a képet, amely ledöbbentette az olvasókat, és aminek egyszerű főszereplője a kesudió. Sokan nem tudták ugyanis, hogyan is néz ki ez a magféle, mielőtt még a kedvelt snackzacskókba kerül, és elkezdjük eszegetni, ezét őket teljesen letaglózta ez a látvány:

https://twitter.com/ColleenB123/status/1171960479322902529?ref_src=twsrc%5Etfw

Az igazi sokk viszont csak ezután érkezett, az emberek ugyanis nemcsak azon lepődtek meg, hogy min is nő a kesudió, hanem azon is, ahogyan kinéz a leszedetlen termés. A legtöbben ugyanis egy emberi arcot látnak benne, ráadásul ijesztő formában!

A kesudió egyébként a képen is látható kis kesualmákból nő ki,azokkal együtt szüretelik le. Piros, sárga és zöld színekben pompázik, és kiegészítő gyümölcsként tartják számon. Ez a rész csak pár napig fogyasztható, nagyon gyorsan megromlik, ellentétben a jól ismert nassolnivalóval.

Sokan egy morcos urat látnak benne, mások szerint annyira félelmetes, hogy jobb is, hogy eddig nem kellett szembesülniük kedvenc csemegéjük előéletével, egyesek pedig rémálmoktól tartanak, amiket ellepnek a kis "kesuemberek".

Mások nem a vicces oldalát látták meg a történetnek, és épp a kesudió betakarítása ellen léptek fel hozzászólásaikban, ugyanis a munkálatok során használt vegyi anyagok miatt súlyos égési sérüléseket okozhat a begyűjtésük.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Ropogós sült kacsa kesudióval

Hirdetés

Támogatott tartalom

Mirage étterem – Ahol a fővárosi minőség a vidékkel találkozik

A két éve felújításon átesett Mirage egy stílusos, mégis kellemes hangulatú étterem, a környék egyik legkiemelkedőbb vendéglátóhelye. A fürdőkomplexum vonzásában elhelyezkedő Mirage a Hotel Délibáb szálloda éttermeként nagyszabású célt tűzött ki maga elé: amellett, hogy ők a régió egyetlen széles választékú steak house-a, leendő degusztációs menüjükkel a fine dining iránt érdeklődő réteget is szeretnék magukhoz vonzani. Mint mondták, ez a 10 fogásos menü és a marhahúsuk az, ami valóban tükrözi azt a minőséget, amit ők képviselni akarnak a környéken és a hazai gasztronómiában egyaránt.

Címlapról ajánljuk

További cikkek