Sokan ijesztő emberarcot látnak ebbe a kesudióba

Egy nő teljesen megdöbbent, hogy néz ki a kesudió, mielőtt az asztalunkra kerül, mások pedig úgy vélik, egyenesen emberarcra emlékeztet a rágcsálnivaló!

Biztos veletek is előfordult már, hogy egyes ételekben felfedeztetek egy alakzatot vagy arcot. Colleen Ballinger, Broadway-sztár osztotta meg azt a képet, amely ledöbbentette az olvasókat, és aminek egyszerű főszereplője a kesudió. Sokan nem tudták ugyanis, hogyan is néz ki ez a magféle, mielőtt még a kedvelt snackzacskókba kerül, és elkezdjük eszegetni, ezét őket teljesen letaglózta ez a látvány:

https://twitter.com/ColleenB123/status/1171960479322902529?ref_src=twsrc%5Etfw

Az igazi sokk viszont csak ezután érkezett, az emberek ugyanis nemcsak azon lepődtek meg, hogy min is nő a kesudió, hanem azon is, ahogyan kinéz a leszedetlen termés. A legtöbben ugyanis egy emberi arcot látnak benne, ráadásul ijesztő formában!

A kesudió egyébként a képen is látható kis kesualmákból nő ki,azokkal együtt szüretelik le. Piros, sárga és zöld színekben pompázik, és kiegészítő gyümölcsként tartják számon. Ez a rész csak pár napig fogyasztható, nagyon gyorsan megromlik, ellentétben a jól ismert nassolnivalóval.

Sokan egy morcos urat látnak benne, mások szerint annyira félelmetes, hogy jobb is, hogy eddig nem kellett szembesülniük kedvenc csemegéjük előéletével, egyesek pedig rémálmoktól tartanak, amiket ellepnek a kis "kesuemberek".

Mások nem a vicces oldalát látták meg a történetnek, és épp a kesudió betakarítása ellen léptek fel hozzászólásaikban, ugyanis a munkálatok során használt vegyi anyagok miatt súlyos égési sérüléseket okozhat a begyűjtésük.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Ropogós sült kacsa kesudióval

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...