Sokan ijesztő emberarcot látnak ebbe a kesudióba

Egy nő teljesen megdöbbent, hogy néz ki a kesudió, mielőtt az asztalunkra kerül, mások pedig úgy vélik, egyenesen emberarcra emlékeztet a rágcsálnivaló!

Biztos veletek is előfordult már, hogy egyes ételekben felfedeztetek egy alakzatot vagy arcot. Colleen Ballinger, Broadway-sztár osztotta meg azt a képet, amely ledöbbentette az olvasókat, és aminek egyszerű főszereplője a kesudió. Sokan nem tudták ugyanis, hogyan is néz ki ez a magféle, mielőtt még a kedvelt snackzacskókba kerül, és elkezdjük eszegetni, ezét őket teljesen letaglózta ez a látvány:

https://twitter.com/ColleenB123/status/1171960479322902529?ref_src=twsrc%5Etfw

Az igazi sokk viszont csak ezután érkezett, az emberek ugyanis nemcsak azon lepődtek meg, hogy min is nő a kesudió, hanem azon is, ahogyan kinéz a leszedetlen termés. A legtöbben ugyanis egy emberi arcot látnak benne, ráadásul ijesztő formában!

A kesudió egyébként a képen is látható kis kesualmákból nő ki,azokkal együtt szüretelik le. Piros, sárga és zöld színekben pompázik, és kiegészítő gyümölcsként tartják számon. Ez a rész csak pár napig fogyasztható, nagyon gyorsan megromlik, ellentétben a jól ismert nassolnivalóval.

Ropogós sült kacsa kesudióval

Mindig nagy talány volt, hogyan lehet egy kacsát ropogósra sütni anélkül, hogy kiszárítanám. Az évek alatt több kipróbált recept után mégis sikerült. Ez egy karácsonyi  változat, ...

Sokan egy morcos urat látnak benne, mások szerint annyira félelmetes, hogy jobb is, hogy eddig nem kellett szembesülniük kedvenc csemegéjük előéletével, egyesek pedig rémálmoktól tartanak, amiket ellepnek a kis "kesuemberek".

Mások nem a vicces oldalát látták meg a történetnek, és épp a kesudió betakarítása ellen léptek fel hozzászólásaikban, ugyanis a munkálatok során használt vegyi anyagok miatt súlyos égési sérüléseket okozhat a begyűjtésük.

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: iStock

via

Ropogós sült kacsa kesudióval

Hirdetés

Támogatott tartalom

Tartós árcsökkentés: 2021-es árakkal találkozhatsz az ALDI-ban

2024. november 21-től illetve 28-tól 57 közkedvelt zöldség, gyümölcs és friss hús árát tartósan csökkentettük, hogy valódi segítséget nyújtsunk a magyar családok számára. Az a célunk, hogy a mindennapi bevásárlást pénztárcabarátabbá tegyük – nemcsak az ünnepek előtt, hanem hosszabb távon is, hiszen a kedvező árak a karácsonyi szezon után is megmaradnak.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Elkészítettük a Bosch „MUM, de jó!” Ünnepváró Receptverseny első helyezettét,...

Lezárult a Bosch Ünnepváró Receptversenye, amire több, mint 140 recept érkezett. A három dobogós helyezés mellett egy különdíjat is kiosztottunk lelkes feltöltőink között. Az első helyet Judit69 nevű felhasználónk nyerte adventi kalácsával. A receptet a Bosch háziasszonyával, “Fűszeres” Bodrogi Eszterrel mi is elkészítettük, miközben leteszteltük a verseny főnyereményét, a Bosch MUM 5 konyhai gépet. A végeredmény egy szaftos, álompuha kalács lett, amely gyors finomság karácsonyra, mégis egyedi, ötletes és mutatós az ünnepi asztalon.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...