10 villára nyársalható sertésszelet, amit örömmel cupákolnánk

Legyen a mai napon sertésszelet az ebéd! A legfontosabb kérdés persze az, hogy milyen módon készüljön a húsétel? Szószban úszva, gombával gazdagítva, paprikával pikánssá téve? A választás csakis rajtunk áll.

Az összes húsrészek közül nagy kedvencünk a sertésszelet: mert olcsó, mert relatíve szaftos, de leginkább azért, mert olyan sokszínűen készíthetjük el, ahogy csak szeretnénk. Lepiríthatjuk némi fokhagymával és zöldfűszerrel, hogy szaftos maradjon, belefojthatjuk paprikás szószba, hogy komfortos legyen, de akár be is bundázhatjuk, ha ropogásra vágyunk. A sertésszelet tényleg mindenre képes!

  1. 1.

    Paprikás-fokhagymás sertéstarja

  2. 2.

    Pirított sertésérmék magyarosan

  3. 3.

    Szaftos bakonyi sertésszelet

  4. 4.

    Tökéletes konfitált sertéstarja krémes burgonyapürével és savanyított lilahagymával

  5. 5.

    Bojtár pecsenye

  6. 6.

    Baconbe göngyölt karaj

  7. 7.

    Lyoni sertésszelet

  8. 8.

    Temesvári sertésszelet

  9. 9.

    Bolognai sertésszelet

  10. 10.

    Párizsi sertésszelet

Még több sertésszelet vár rád itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Legújabb receptek

Aranyló tyúkhúsleves

Mi az? Aranyló, illatos, és minden gondra megoldás. Bizony, egy melengető tyúkhúsleves! Az ünnepekre való tekintettel most hoztunk nektek pár egyszerű ötletet, amivel még ízletesebbé ...

Legegyszerűbb franciasaláta

A leggazdagabb majonézes saláta, ami a kis és nagy napokat is különlegessé képes tenni: az alábbi klasszikus franciasaláta-receptet bármikor elkészíthetjük. Nem akar flancolni, de nem is ...

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...